Петрівський «Інгулець» поступився в фіналі Кубку України

Перегляди: 910

У Запоріжжі на «Славутич-Арені» відбувся фінал Кубку України, повідомляє кореспондент CBN.

Зустрічалися сенсаційний представник Першої ліги - петрівський «Інгулець» та багаторазовий володар трофею – донецький «Шахтар». На початку матчу петрівчани декілька разів загрожували воротам суперників, але до реальних гольових моментів справа не дійшла. Потім фаворити додали в наполегливості й ще до перерви зняли усі питання стосовно переможця. Здалося, що свій перший гол Тете забивав із офсайду, але це на хід подій не вплинуло. Потім Тете забив із близької відстані вдруге, а Мораєс реалізував вихід сам на сам. По перерві донеччани закріпили перевагу після обвідного удару Манора Соломона, який вийшов на заміну - 4:0. Могли підопічні Паулу Фонсеки забивати ще, але й цього було досить для чергового трофею «Шахтаря».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після матчу президент «Інгульця» Олександр Поворознюк та головний тренер Сергій Лавриненко наголосили, що й так створили диво - подарували радість уболівальникам, які проводили команду с поля оваціями.