У Кропивницькому розпочали перевiрку паливних та автогазових заправок

Перегляди: 691

У Кропивницькому створили робочу групу з перевiрки об’єктiв пiдвищеної небезпеки у мiстi.

Про це CBN повiдомили в мiськiй радi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Необхiднiсть у роботi такої комiсiї пов’язана з надзвичайною ситуацiєю, що сталася ввечерi 27 березня 2019 року на орендованiй земельнiй дiлянцi по вулицi Київськiй, 48а. Ділянку використовували для вiдстою транспортних засобiв. Того вечора трапилося займання автомобiльної цистерни скрапленого газу.

Робоча група вiдпрацює питання щодо органiзацiйно-правових, техногенно-пожежних, архiтектурно-будiвельних, екологiчних та земельних вiдносин дiяльностi таких об’єктiв.

У перiод iз 15 травня по 15 липня фахiвцi Кропивницького мiськрайонного вiддiлу УДСНС України в областi проведуть позапланову перевiрку паливо-мастильних та автогазових заправок по виконанню приписiв щодо усунення порушень за результатами попереднiх перевiрок.

Обласний лабораторний центр МОЗ України буде постiйно iнформувати населення щодо стану якостi атмосферного повiтря та ґрунту на об’єктах, що розташованi на селищнiй територiї.

Нагадаємо, 27 березня на автомобiльнiй стоянцi, що знаходиться по вулицi Київськiй, сталася пожежа.