Кропивницька «Зірка» стартувала в чемпіонаті Кіровоградської області (ФОТО)

Перегляди: 1518

У першому турі чемпіонату Кіровоградської області з футболу сезону 2019-2020 років відроджена кропивницька «Зірка» на головній спортивній арені Кіровоградщини приймала помічнянський «Локомотив», повідомляє кореспондент CBN.

У складі «зіркових», яких очолює Самір Гасанов, виступають вихованці клубної академії та кілька досвідчених виконавців на чолі з найкращим бомбардиром «Зірки» епохи Незалежності Олесандром Кочурою.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивничани з перших хвилин захопили ініціативу, хоча й гості провели кілька небезпечних атак. Протрималися помічнянці до 22-ї хвилини. Передачу з 50-ти метрів із власної половини поля головою в штрафному майданчику втілив у гол Артем Замніус, який упіймав воротаря суперників на протиході. Через дев’ять хвилин відзначився Олександр Кочура. Капітан «зіркових» вдало пробив головою після передачі партнера з лівого флангу. А через дві хвилини Кочура вдало асистував Руслану Красовському, який зіграв на випередження й з близької відстані переправив м'яч у сітку - 3:0.

По перерві підопічні Саміра Гасанова збавили оберти, трохи заспокоїлися й цим скористалися гості. Вихід сам на сам використав Максим Папченко. Надалі, «зіркові» не особливо напружувалися й довели справу до логічної перемоги - 3:1.