На інвестиційному форумі у Кропивницькому нарешті піднімуть тему нового генерального плану міста

Перегляди: 751

У Кропивницькому відбудеться чергова галузева сесія муніципального інвестиційного форуму Time to Invest, яка присвячена архітектурі, будівництву й енергозбереженню у вівторок, 28 травня.

Про це повідомили у міськраді сьогодні, 21 травня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Цього разу форум ми проводимо спільно з Конфедерацією будівельників України та громадською організацією "Центральноукраїнська спілка будівельників". Ми маємо визначити стратегічні напрями розвитку будівельної галузі. Останніми роками пожвавішав цей напрямок у нашому місті, будуються багато житлових будівель, виробничих. Тому є певні проблеми і досягнення в цьому», – зазначив заступник міського голови Андрій Паливода.

У рамках заходу передбачена дискусійна платформа, під час якої розглядатимуть питання щодо розвитку галузі будівництва та енергозбереження.

Друга платформа – практична, яка присвячена питанням енергоефективності. Під час неї обговорять питання реформи у плані енергозбереження, переваги світлодіодного освітлення, теплові насоси, системи фасадного утеплення, сонячну енергію, як наявний потенціал енергоефективності та інше.

Також буде виставка-презентація новітніх технологій з питань енергозбереження і будівництва.

«У нас буде круглий стіл на теми впровадження державних будівельних норм в енергоефективності й енергоаудиті. Ми також заслухаємо представника, який займається виробництвом генерального плану нашого міста, на якій стадії зараз проводяться ці роботи, які перспективи і чому новий план досі не прийнятий», – уточнив представник Центральноукраїнської спілки будівельників Михайло Батрак.

Реєстрація учасників - о 10:30, урочисте відкриття об 11:00. Триватиме він до 16:00.

Захід відкритий і безкоштовний, однак попередньо треба зареєструватися на сайті міськради, або зателефонувавши до департаменту економіки міськради.

Після форуму для гостей і жителів міста проведуть оглядову екскурсію містом на тролейбусі з автономним ходом.