Сьогодні в ефірі «Вітру» - іспанський пригодницький фільм

Перегляди: 608

Фільм «Миротворці» (Іспанія, 2002) телеканал «Вітер» почне транслювати о 21:15 сьогодні, 21 травня.

Про що фільм

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У розпал війни на Балканах загін іспанських миротворців повинен виконати небезпечне завдання в далекому гірському селищі. Попереду у відважних солдатів - ризикований перехід територією, засіяною мінними полями і таємними притулками повстанців, для яких усі чужаки є смертельними ворогами.

Бійці готові до будь-якого повороту подій, але вони не припускають, що незабаром їх благородна місія порятунку перетвориться на жорстоке протистояння з божевільними, сп’янілими від крові і смерті. Опинившись у серці мертвого міста без транспорту, рації та амуніції, молоді хлопці й дівчата повинні стати героями, щоб у безвихідній ситуації врятувати себе і тих, кого вони покликані захищати.

У ролях

Едуардо Нор'єга (II), Елой Асорін, Карла Перес (II), Рубен Очандіано, Хорді Вілчес, Сандра Вальбек, Роджер Касамайор, Іньякі Фонт, Олівер Сітрюк, Арсеніо Луна, Стефан Елбаум, Фернандо Хіменес, Роман Лукнар та інші.

Режисер

Даніель Кальпарсоро.