Справу про ДТП під Суботцями, в якій загинули четверо людей, почали розглядати по суті

Перегляди: 843

Знам’янський міськрайонний суд розпочав судові слухання справи за фактом дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Суботці Знам’янського району, в якій загинуло четверо людей, з яких двоє - малолітні діти.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Судове засідання відбулося вчора, 20 травня. Прокурор оголосив обвинувальний акт щодо 36-річного водія автомобіля Volkswagen Touareg, також суд дослідив письмові докази у справі.

Наступне судове слухання відбудеться 7 червня.

Нагадаємо, ДТП сталася близько 18:30 12 травня 2018 року. Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів Toyota Highlander та Volkswagen Touareg загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 років народження, які перебували в Toyota.

Ще дві особи, які перебували в Volkswagen, - водій і пасажир, а також жінка-пасажир з автомобіля Toyota зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів.

36-річному водієві автомобіля Volkswagen Touareg оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті за цей вид злочину передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’ яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.