Ударив лопатою: на Кіровоградщині правоохоронці розслідують інцидент у школі

Перегляди: 1766

На Кіровоградщині розслідують завдання тілесних ушкоджень школяреві.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У провадженні СВ Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області знаходиться кримінальне провадження, зареєстроване в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 5 лютого за фактом завдання тілесних ушкоджень за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Покарання - штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

5 лютого надійшла письмова заява від матері потерпілого про те, що 14 грудня 2018 року її сину спричинили тілесні ушкодження.

Під час перерви, перебуваючи на території Приютівської школи, учень дев’ятого класу та учень сьомого почали гратися лопатою, яку взяли біля входу у школу. Потім старший школяр вдарив лопатою меншого по голові.

15 травня Новоукраїнський районний суд з метою встановлення тяжкості тілесних ушкоджень призначив у рамках провадження судово-медичну експертизу.

Ведеться слідство.

Ліля Кочерга, CBN