Бейсболісти Кіровоградщини виграли чемпіонат України серед 18-річних

Перегляди: 957

Збірна Кіровоградської області перемогла на чемпіонаті України з бейсболу у віковій категорії U18, який проходив у Києві, повідомили СВN у Кіровоградській обласній федерації бейсболу.

У змаганнях взяли участь бейсболісти Кіровоградської, Рівненської, Київської, Чернівецької областей, а також Миколаєва («Десант») та Києва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підопічні Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна виграли свої матчі в групі: 21:2 у «Десанту» та 16:0 у збірної Києва.

Потім представники Кіровоградщини по черзі перемогли у півфіналі збірну Київської області - 11:1, та у фіналі збірну Рівненської області - 15:0.

Склад бейсбольної команди Кіровоградської області U18: Роман Гнатюк, Артем Голубіцький, Олег Заступайло, Ростислав Тихий, Микита Бурмістров, Мирослав Жилка, Євгеній Бойко, Богдан Лучейко, Максим Гупаленко, Даніїл Ходаковський, Олександр Галушка, Андрій Бойко, Нікіта Гуцало, В’ячеслав Бабій, Ілля Шеремета. Тренери: Сергій Лимаренко, Руслан Дейкун.

Двоє представників Кіровоградщини отримали нагороди в індивідуальних номінаціях. Даніїл Ходаковський визнаний кращим пітчером турніру, В’ячеслав Бабій отримав приз найбільш корисного гравця (MVP) чемпіонату.