Чоловіку, який ударив підлітка сокирою у Кропивницькому, проводять психіатричну експертизу

Перегляди: 1850

Кiровський районний суд Кропивницького продовжив строк досудового розслiдування у кримiнальному провадженні щодо замаху на вбивство підлітка у Кропивницькому до чотирьох мiсяцiв.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрi судових рiшень, повiдомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Провадження внесли 17 лютого 2019 року до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за ознаками кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (вчинення закiнченого замаху на вбивство, тобто на умисне протиправне заподiяння смертi iншiй людинi).

Необхiднiсть продовжити досудове розслідування виникла з метою отримання висновку судово-медичної експертизи та висновку психолого-психiатричної експертизи. З урахуванням отриманої судово-медичної експертизи складуть повiдомлення про змiну ранiше повiдомленої пiдозри, вiдкриють сторонам матерiали кримiнального провадження, складуть обвинувальний акт тощо.

Ранiше пiдозрюваному продовжили дiю запобiжного заходу у вигляді тримання пiд вартою до 17 травня 2019 року.

Нагадаємо, у Кропивницькому підліток отримав поранення сокирою – школяра вдарив батько дівчини, коли дізнався, що донька обдурила і замість у кафе на день народження друга пішла в сауну.

Підозрюваний – син колишнього народного депутата Сергія Пересунька Віталій Пересунько.

Ліля Кочерга, CBN