У Кропивницькому нагородять кращих спортсменів і тренерів

Перегляди: 1033

У п’ятницю, 24 травня, о 14:00, у прес-центрі CBN відбудеться церемонія нагородження лауреатів премії СBN Sports Award-2018.

Свої нагороди отримають п’ять переможців у номінаціях: «Найкращий спортсмен» та «Найкраща спортсменка року», «Найкращий тренер року», «Подія року» та «Сильні духом».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спортивну премію, яка визначає найкращих атлетів і тренерів за підсумками виступів на міжнародній та всеукраїнській аренах, СВN заснував наприкінці 2018 року разом із обласною організацією Асоціації спортивних журналістів України.

Переможці визначалися представниками спортивної журналістики Кіровоградщини у семи номінаціях. П’ять переможців отримають нагороди 25 травня, ще двох лауреатів відзначать 30 травня під час матчу УПЛ між ФК «Олександрія» та київським «Динамо».

Нагородження проведе ініціатор заснування премії, голова обласної організації АСЖУ, спортивний оглядач CBN Юрій Ілючек. Він також розповість представникам мас-медіа про свої майбутнє відрядження на II Європейські спортивні ігри до Мінську та чемпіонат Європи з баскетболу серед жінок до Латвії та Сербії.

Участь у церемонії нагородження візьме заступник начальника управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко.

Запрошуємо представників ЗМІ до висвітлення події.

14:00 24 травня, Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).