Лісівники з усієї України з’їхалися на Кіровоградщину (ФОТО)

Перегляди: 955

Більше півсотні лісівників із усіх областей зібралися в Олександрівському лісгоспі на розширене виїзне засідання колегії Державного агентства лісових ресурсів України за участі заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимира Бондара.

Лісівники протягом двох днів – 23 і 24 травня – знайомитимуться з роботою обласного управління, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З початком роботи учасників засідання привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

«Кіровоградщина – не найлісистіша область України, дві третини території знаходиться в степу. Втім, наші лісівники постійно дбають, щоб площі лісів із року в рік збільшувалися. Бажаю членам колегії успішних результатів роботи», – сказав він.

Крім Олександрівського, лісівники працюватимуть у Чорноліському та Оникіївському лісгоспах.

«Плануємо відвідати багато наших об’єктів і акцентувати увагу на наших проблемних питаннях і продемонструвати результати своєї роботи», – наголосила начальниця обласного управлiння лiсового та мисливського господарства Наталія Ревенко.

Нагадаємо, пiд час виїзного засiдання колегiї Наталiю Ревенко привiтали з присвоєнням звання «Заслужений лiсiвник України».