На територіях навчальних закладів Кіровоградщини викрили 26 кримінальних правопорушень, пов’язаних з наркотиками

Перегляди: 709

Відбулось чергове засідання координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, при обласній державній адміністрації.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На засіданні директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сергій Пастернак зазначив, що контроль за обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів здійснювали перевіряючи суб’єкти господарювання і лікувально-профілактичні заклади та перекриваючи канали збуту сильнодіючих лікарських засобів.

За минулий рік в рамках проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів «МАК» вилучили понад 83 тис. нарковмісних рослин, понад 113 кг наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, знайшли 11 кримінальних правопорушень, пов'язаних з розповсюдженням наркотичних засобів через Інтернет, попередили 74 спроби передати наркотичні засоби у установи Державної пенітенціарної служби України.

На територіях навчальних закладів та поруч з ними викрили 26 кримінальних правопорушень, за якими 13 особам повідомили про підозру, ліквідовали 11 місць для виготовлення та вживання наркотиків.