Голова Кіровоградської ОДА побажав Зеленському успіхів

Перегляди: 915

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко побажав президенту України Володимиру Зеленському успіхів у роботі.

Про це він сказав на щопонеділковій апаратній нараді сьогодні, 27 травня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Пройшов перший тиждень роботи новообраного президента України Володимира Зеленського. Бажаю йому успіхів у роботі. Бо успішний президент – успішна країна», – сказав очільник області.

Він зазначив, що, згідно з оголошенням нового президента, 21 липня 2019 року відбудуться дострокові вибори до Верховної Ради.

«Прошу людей, які на Кіровоградщині займаються організацією виборчого процесу, якісно провести цю роботу. Вибори президента у нас пройшли на високому рівні і без значних порушень. Тому звертаються до голів районів та фахівців облдержадміністрації – це наша зона відповідальності. На виборчих дільницях людям має бути комфортно, а списки виборців – грамотно підготовлені, щоб не було ніяких нарікань ні від суспільства, ні від засобів масової інформації, ні від правоохоронців», – наголосив Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур президентських виборів, у якому Володимир Зеленський виграв у Петра Порошенка.