ПриватБанк пропонує кропивничанам святкувати новосілля у власній квартирі за 25% її вартості

Перегляди: 699

ПриватБанк допоможе не лише коштами, але й запропонує найкращі і найактуальніші варіанти придбання нерухомості.

Для зручності клієнтів оновили сайт PlanetEstate, на якому можна знайти найвигідніший варіант і ознайомитися зі ставками кредитування, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Агенції нерухомості розміщують оголошення про перевірені та надійні об’єкти на нашому інтернет-майданчику PlanetEstate, - розповів керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградського РУ ПриватБанку Євген Ратушний. - Тут можна підібрати потрібний варіант з урахуванням поверху, площі, кількості кімнат і відразу ж, онлайн, подати заявку на прорахунок щомісячного платежу за кредитом. У разі згоди на придбання житла й оформлення іпотеки наші спеціалісти нададуть фахову допомогу у супроводі угоди».

У разі відсутності потрібного варіанту не слід засмучуватися. Треба лише підключитися до розсилання та отримувати повідомлення на електронну пошту про нові об’єкти.

З послугою «Житло в кредит» від ПриватБанку можна придбати нерухомість не тільки на вторинному, але й на первинному ринку, стати щасливим власником будь-якої квартири або будинку. Позичальник, відповідно до вимог Податкового кодексу України ( а саме ст. 166) може отримувати податкову знижку на суму сплачених відсотків. При підрахунку можливостей отримати кредит враховуються сукупні доходи родини.

ПриватБанк пропонує клієнтам найнижчі відсоткові ставки на ринку нерухомості та зручне й швидке оформлення документів на іпотеку. Охочі достроково погасити позику зможуть це зробити без додаткових комісій.

Торік ПриватБанк видав під іпотечне кредитування жителям Кіровоградщини більше 20 мільйонів гривень. Власниками осель стали близько 60 клієнтів банку.

За більш детальною інформацією про можливості оформлення житла в кредит слід звертатися у будь-яке відділення ПриватБанку.