У червні школярі Кропивницького зможуть опанувати нові знання в літніх таборах

Перегляди: 859

З 3 червня у Кропивницькому працюватимуть 38 таборів дитячого літнього відпочинку.

Про це на апаратній нараді в міськраді доповіла начальник управління освіти Лариса Костенко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У п'яти мовних таборах працюватимуть чотири волонтери з Корпусу Миру і 12 - з кропивницького педуніверситету. В управлінні планують, що посилить свої знання з іноземних мов тисяча учнів.

Літня школа еколого-просвітницького напрямку працюватиме у першій школі, у другій та ЗОШ №29 - літні школи волонтерів. У ЗОШ №№3, 20 та 31 відкриються літні фітнес-школи, а у №4 - школа практичної профорієнтації. Гімназія ім. Тараса Шевченка пропонує школярам заняття у літній школі громадської активності та культурної дипломатії, НВО №6, колегіум, СЗОШ №№14 та 32 - у мовних таборах.

Гімназії ім. Олександра Пушкіна та Балашівська відкривають літні школи туристично-краєзнавчого напрямку, НВО №8 - екологічного. Літературна школа працюватиме у гімназії №9; у десятій школі, Лелеківській гімназії, НВО №33 та ліцеї «Сокіл» навчатимуть виживанню.

ЗОШ №№16 та 19 пропонують взяти участь у літніх школах «Бізнес лідерства», НВО №18 - у школі з програмування та ІТ технологій.

У ЗОШ №22 працюватиме літня медійна школа, у №№24 та 30 - театральні школи, у НВК №№26 та 35 - школи парамедиків. У 34-й школі виховуватимуть правових лідерів, у «Вікторії-П» відкриють літню школу робототехніки.

Діти пільгових категорій отримуватимуть безкоштовне харчування.

Додаткову інформацію можна знайти на сайті управління.