У Кропивницькому всі стратегічні об’єкти входять у завершальну стадію будівництва

Перегляди: 803

В обласному центрі триває будівництво відразу кількох стратегічних об’єктісв: залізничного шляхопроводу по вулиці Ельворті, сучасного Центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» та багатоквартирного житлового будинку по вулиці Жадова.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Через два дні на "Арці" розпочнеться найвідповідальніша частина робіт з монтажу нового тунелю: зупиниться рух потягів. Головне - встигнути виконати запланований обсяг робіт у визначені з "Укрзалізницею" терміни», – зазначив секретар міської ради Андрій Табалов.

Житлова багатоповерхівка, зведена за кошти міського бюджету, готова до здачі в експлуатацію.

Активно продовжуються будівельні роботи і на ЦНАПі. Андрій Табалов звернув увагу усіх кураторів на забезпечення системного контролю як будівництва, так і організаційних процесів.

«Хочу акцентувати увагу ще на одній проблемі, пов'язаній з ремонтами. Дощі позаливали проблемні дахи в комунальних закладах, особливо там, де покрівлі не мінялись по 30 років або й більше. Це є сигналом, де в першу чергу доведеться виконувати ремонти або замінювати покрівлю повністю впродовж теплої пори року», – зауважив Андрій Табалов.