На Кіровоградщині все більше аграріїв отримують виплати через ПриватБанк

Перегляди: 1038

З початку 2019 року 6 тисяч домогосподарств Кіровоградщини подали заявки на отримання 10 млн грн виплат державних дотацій за утримання великої рогатої худоби, 8 млн з яких - через ПриватБанк.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Технологічність, мобільність і зручність ПриватБанку імпонує нашим аграріям та допомагає нам активно реалізовувати державну політику у сфері підтримки сільського господарства, - розповів директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Сергій Коренюк. - Левова частина державних дотацій іде через ПриватБанк, який обирають аграрії регіону для співпраці. Тут усе продумано до дрібниць для зручності клієнтів. Послуга “Масові виплати” надає змогу прискорити процес зарахувань компенсацій до однієї доби. Ми дякуємо ПриватБанку за найякіснішу і найшвидшу роботу серед фінансових установ, уповноважених виплачувати державні компенсації».

Завдяки сучасним фінансовим технологіям, впровадженим у найбільшому державному банку, а саме сервісу «Масові виплати», ПриватБанк надає якісні послуги з зарахування державних виплат фізичним особам, які займаються тваринництвом.

Сервіс дозволяє без комісій зараховувати компенсації зведеними реєстрами, уникаючи поштучних зарахувань на карткові рахунки окремих отримувачів. Такого сервісу немає в жодному банку. Зазвичай підприємству необхідно надати номер картки клієнта, заповнити ІПН, МФО, ЄДРПОУ банку і вручну заповнювати кожну квитанцію, що потребує значних витрат та часу.

«Наші послуги та сучасні сервіси імпонують аграріям Кіровоградщини, які обирають ПриватБанк для отримання державних компенсацій, що підтверджує і статистика, - зазначила керівник напрямку активних операцій МСБ Кіровоградської філії ПриватБанку Яна Дейкун. - Минулого року наша область отримала за заявками власників ВРХ від держави вісім мільйонів гривень відшкодувань, з яких шість мільйонів отримали через ПриватБанк. Найпопулярніші програми - кредитування сільгосптехніки вітчизняного виробництва з державною компенсацією до 40% її вартості та кредитування від 1% річних, завдяки програмі здешевлення кредитів. Лише в цьому кварталі 375 аграріїв регіону вже подали заявки на компенсацію, а найактивніше користуються державними програмами сільгоспвиробники Бобринецького району».

ПриватБанк створив програми «АгроКУБ» для кредитування аграріїв «живими» грошима та кредит на придбання сільськогосподарської техніки з адаптованим графіком погашення кредиту і з гарантованою компенсацію від держави за відсотками по кредиту до трьох років та сезонними «кредитними канікулами».

Співпраця з Мінагрополітики забезпечує компенсацію відсотків (1,5 облікової ставки за вирахуванням одного відсотка річних за кредитним договором) з державного бюджету за користування кредитами. Щоб отримати кошти, потрібно лише звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку або заповнити заявку на сайті проекту.

Сьогодні рахунок у найбільшому державному банку мають близько 2 тисяч сільгоспвиробників Кіровоградщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в кредит до беззаставного фінансування.