Сьогодні в ефірі «Вітру» - старий добрий вестерн

Перегляди: 1013

Вестерн «Мене звати Ніхто» (Італія, Франція, Західна Німеччина, 1973) дивіться в ефірі телеканалу «Вітер» о 21:15 сьогодні, 28 травня.

Про що фільм

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На Дикому Заході були свої легенди і кумири, які надихали на подвиги шукачів пригод. Джек Борегар - досвідчений стрілок, що дожив до сивини. На схилі років він мріяв тільки про одне - залишити свою роботу, виїхати за океан і осісти де-небудь в Європі, щоб спокійно прожити залишок днів.

Але один з найвідданіших шанувальників Борегара, таємничий стрілець на ім'я Ніхто, не зміг змиритися з таким станом речей і вирішив, що його кумиру пора знову підтвердити репутацію геніального стрілка і вкотре прославити себе. Ніхто організував для Борегара зовсім особливу битву - перестрілку відразу з 150 членами Дикої банди - злочинцями, які відмивають награбоване багатство за допомогою фальшивої золотої жили.

У ролях

Теренс Хілл, Генрі Фонда, Жан Мартен, Р. Г. Армстронг, Карл Браун, Лео Гордон, Стів Кена, Джеффрі Льюїс, Ніл Саммерс, П'єро Луллі та інші.

Режисер

Тоніно Валерії.

Стоп-кадри