У Кропивницькому відкрився благодійний фотопроект «Подаруй дитині диво» (ФОТО)

Перегляди: 1166

У Кропивницькому в галереї Петра Оссовського сьогодні, 28 травня, відкрився благодійний фотопроект на підтримку підопічних міжнародного благодійного фонду «Дивожиття»

Організаторами свята «Подаруй дитині диво» стали інтернет-видання «Точка доступу» та благодійний фонд «Дивожиття», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На виставці представлені 19 світлин, які створив фотокор «Точки доступу» Олександр Козловський.

За словами диреатора МБФ «Дивожиття» Вікторії Семененко, у першу чергу за мету організатори ставили зібрати своїх підопічних з нагоди Дня захисту дітей і створити маленьке свято з подарунками, смаколиками, майстер-класами.

«Дуже важливо, щоб кожен відчував милосердя і був небайдужим до життя чужої дитини. Якщо кожен з нас виділить хоча б хвилинку свого часу чи якусь гривню, то ми зможемо допомогти цим діткам, ми зможемо надихнути їх. Меседж нашого фонду: "Найкраще диво світу - це життя". Тому ми будемо вдячні, якщо кожен зможе створити це диво для наших підопічних», - сказала Вікторія Семененко.