З Кіровоградщини планують видворити на батьківщину чергового нелегала

Перегляди: 695

У Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства помістили 35-річного громадянина Республіки Узбекистан, якого після процедури ідентифікації примусово видворять на батьківщину.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління ДМС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік з 2013 року незаконно проживав у Добровеличківському районі у своєї співмешканки. У 2018 році працівники підрозділу міграційної служби притягали іноземця до адміністративної відповідальності та прийняли рішення про примусове повернення. Рішення чоловік не виконав. У рамках профілактичних заходів «Мігрант» неврегульованого мігранта знайшли повторно.

Оскільки іноземець втратив свій паспорт, суд задовольнив позов міграційників та помістив його до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Більше ніж за два місяці проведення операції «Мігрант» на Кіровоградщині до пункту тимчасового перебування іноземців помістили двох іноземців, ще трьох громадян інших держав примусово видворили до країн походження.