Міська влада Кропивницького вимагає від перевізників дотримуватися графіків руху

Перегляди: 519

На адресу міської ради збільшилася кількість звернень від жителів Кропивницького щодо автобусних маршрутів приватних перевізників, які нерегулярно їздять щовечора.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми поставили чітку і зрозумілу вимогу всім перевізникам. Привести діяльність підприємств у повну відповідність до положень договорів на перевезення та паспортів маршрутів, якими встановлено регулярність руху транспортних засобів на автобусних маршрутах міста», – наголосив начальник транспортного управління міськради Віктор Житник.

Перевізники, у свою чергу, звернули його увагу на основні проблемні питання, які перешкоджають перевозити пасажирів. Зокрема, у Кропивницькому відсутня належна кількість діагностичних центрів, які перевіряють стан колісних транспортних засобів під час обов’язкового технічного контролю.

За законом України «Про дорожній рух» транспортні засоби, які беруть участь у дорожньому русі та зареєстровані територіальними органами Міністерства внутрішніх справ України, підлягають обов’язковому технічному контролю.