У Кропивницькому дозвiлля дiтей у лiтнiх таборах обiцяють заповнити цiкавими заходами

Перегляди: 749

Дозвiлля дiтей у лiтнiх таборах Кропивницького заповнять цiкавими заходами.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Над органiзацiєю змiстовного дозвiлля працюватимуть 20 центрiв естетичного виховання та п’ять позашкiльних навчальних закладiв. Дiти вiдвiдуватимуть обласний художнiй музей, Лiтературно-меморiальний музей I. К. Карпенко-Карого, Меморiальний музей М. Л. Кропивницького, картинну галерею «Єлисаветград», Музей О. Осьмьоркiна, бiблiотеки iм. Бойченко та iм. Т. Шевченко, обласну фiлармонiю, обласний центр еколого-натуралiстичної творчостi учнiвської молодi, Центр дитячої та юнацької творчостi, мiську станцiю юних технiкiв тощо.

Поцiновувачi ужиткового мистецтва долучаться до вишивання панно - портрета Тараса Шевченка та тексту «Заповiту», розпочатого 16 травня на Всесвiтнiй день вишиванки. Дiти матимуть можливiсть також взяти участь у конкурсi малюнкiв «Україна - очима дiтей» та майстер - класах: «Патрiотична квiтка» та «Крила України».

Всю необхiдну iнформацiю для батькiв розмiстили на сайтi управлiння освiти мiської ради в роздiлi «Вiдпочинок влiтку 2019».

Нагадаємо, в обласному центрi лiтнi табори при закладах освiти для оздоровлення дiтей розпочнуть свою роботу з третього червня.