Кропивничани зіграли матчі другого туру чемпіонату України з бейсболу

Перегляди: 656

Минулого вік-енду в Кропивницькому та Рівному проходили поєдинки чемпіонату України з бейсболу 2019 року серед команд дивізіону «А» Вищої ліги, повідомили СВN у Кіровоградській обласній федерації бейсболу.

У другому турі чемпіонату 23-разові чемпіони України - «BioTexCom-КНТУ» - вдома приймали клуб «Атма» (Київська область), а молодіжна команда Кропивницького - «BioTexCom-СДЮШОР» - грала на виїзді проти рівненського «Західного вогню».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бейсболісти «BioTexCom-КНТУ» виграли у киян серію з трьох матчів 14:0, 16:0, 10:0; натомість «BioTexCom-СДЮШОР» здобули в серії одну перемогу при двох поразках: 8:7, 3:6, 6:7.

Після двох турів чемпіонату в дивізіоні «А» лідирує команда «BioTexCom-КНТУ» (6 матчів/6 перемог); «BioTexCom-СДЮШОР» посідає друге місце турнірної таблиці (6 матчів/3 перемоги).

Наступний тур чемпіонату України з бейсболу 2019 року серед команд дивізіону «А» Вищої ліги відбудеться 15-16 червня. На вболівальників спорту чекає кропивницьке бейсбольне дербі, в якому між собою гратимуть команди «BioTexCom-КНТУ» та «BioTexCom-СДЮШОР».

Перерва в чемпіонаті викликана участю чемпіонів України, команди «BioTexCom-КНТУ», в європейському бейсбольному клубному турнірі «Кубок С.Е.В.», який проходитиме у чеському Брно з 5 по 9 червня.