У Кропивницькому пройшла обласна спартакіада медиків

Перегляди: 1342

Завершилась обласна спартакіада працівників лікувально-профілактичних закладів Кіровоградської області.

Змагання проводились на території стадіону «Ікар» Льотної академії НАУ, повідомив СВN голова обласної організації ФСТ «Спартак» Олексій Коваленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Традиційно спартакіада проводиться в два етапи: у березні - змагання з шахів та шашок, які йдуть у загальнокомандний залік, та наприкінці травня - основний етап.

У зв’язку з тим, що в цьому році не проводяться всеукраїнські змагання серед працівників охорони здоров’я, організаційний комітет змагань вирішив змінити програму змагань. Тому на зміну легкій атлетиці та настільному тенісу прийшли квести на командоутворення. Командам потрібно було пройти сім локацій і продемонструвати всі свої рухові якості та командну роботу. Крім того, незмінними залишились змагання з армреслінгу та гирьового спорту (вагові категорії до 70 кг, 90 кг, + 90 кг), які проводяться поза програмою етапів обласної спартакіади.

За звання найспортивніших медиків Кіровоградщини боролися 16 команд, представників лікувально-профілактичних закладів Кропивницького та області.

Третє місце посіла збірна команда Олександрійського району. Командне срібло - в активі збірної Кіровоградського базового медичного коледжу ім. Мухіна, а переможцем стала команда Староосотського дитячого протитуберкульозного санаторію.

Усі переможці та призери як в індивідуальних так і в командних видах отримали дипломи, медалі та кубки. Крім того, всіх учасників нагодували «польовою кухнею» одразу після фінішу змагань.

Але на цьому старти медиків ще не завершені, адже попереду ще турніри з настільного тенісу та спортивного більярду.