У Кропивницькому провели заняття з йоги до Всесвітнього дня без тютюну (ФОТО)

Перегляди: 1623

Сьогодні, 31 травня, у Кропивницькому провели відкрите заняття з йоги на свіжому повітрі «Дихай вільно у світі без тютюну», передає кореспондент CBN.

Заняття присвятили Всесвітньому дню без тютюну. Їх організувало комунальне некомерційне підприємство (КНП) «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради». На йогу прийшли всі охочі, вхід був вільний.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Людям показали вправи для початківців. Заняття тривали близько 40 хвилин.

Представники підприємства наголошують, що просвітницьких заходів про шкоду паління у Кропивницькому збільшиться, адже за статистикою найбільше палять саме підлітки.

«Наш регіональний центр громадського здоров’я лише починає свою роботу. В подальшому буде ширша робота для роз’яснень населення. Зокрема просвітницькі заходи ми будемо проводити серед дитячих та шкільних колективах», – розповів директор КНП Іван Касьяненко.

Заступник директора Кіровоградського лабораторного центру Надія Оперчук зазначила, що куріння шкодить органам дихальної системи, від нього можуть бути хронічні респіраторні захворювання, рак легенів, бронхів і трахеї.