Уродженка Кропивницького, яка була шеф-редакторкою «Ревізора», перейшла до Star Media

Перегляди: 1452

Колишня шеф-редакторка «Ревізора» (Новий канал) Анна Жижа перейшла працювати у компанію Star Media на таку ж посаду.

Про це пише «Медіаняня».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До її обов'язків входитиме розробка концепцій нових телепроектів, а також втілення їх у життя.

«Я з гордістю і радістю прийняла пропозицію компанії Star Media і Влада Ряшина. Давно мріяла попрацювати в його команді. Давно - з тих пір, як він створив свою компанію (як тут кажуть - сім'ю), а також круто і красиво увійшов на медіаринок, - сказала Анна Жижа. - Я працюю на телебаченні з самого дитинства, майже тридцять років. Досвід значний. Із задоволенням застосую його для нових викликів. Я прийшла в компанію на запуск нового проекту й активно включилася в процес. Найбільше мене надихають профі, які працюють у Star Media, і можливості знімати для різних каналів і різних глядачів. Окрема радість - те, що я знову працюю з не чужою мені продюсерською командою: Вікторією Бурдуковою та Іваном Шигаповим».

Анна Жижа народилася 9 червня 1978 року в Кіровограді (тепер - Кропивницький). Працювала на місцевому каналі TTV.

У жовтні 2008 року стала шеф-редактором програми «Підйом», а з 2011-го - шеф-редактор соціального реаліті «Ревізор» на Новому каналі.

Star Media - міжнародна кінокомпанія з повним циклом виробництва кіно- і телеконтенту. Генеральний продюсер - Влад Ряшин. Проекти Star Media отримали понад 250 міжнародних нагород і премій на всесвітньо відомих кінофестивалях.