У Кропивницькому провели масове спортивне свято та презентували перший міський мурал (ФОТО)

Перегляди: 1657

Вчора, 1 червня, у Кропивницькому вдев'яте провели щорічне масове спортивне свято нa вул. Поповa в paйоні ДPAЦСу, оpгaнізовaне громадським діячем Apтемом Стpижaковим, повідомляє кореспондент CBN.

Це традиційний захід, який мотивує сотні дітей займатися спортом, показувати гарні результати під час змагання та отримати цінний подарунок.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми подібними заходами популяризуємо простий і доступний спорт. У конкретному випадку ми говоримо про підтягування. У дітей хороший стимул отримати смартфон за рекордну кількість підтягувань. Я всі ці роки бачив, як діти напередодні свята стають у чергу біля турніків у дворі і тренуються. Цього разу свято співпало з відкриттям першого міського муралу, який створило наше Муніципальне бюро разом із талановитими художниками-муралістами з Києва», - прокоментував організатор заходу Артем Стрижаков.

«Для нас було дуже важливо, щоб перший міський мурал став не просто красивим малюнком, а демонстрував ідентичність мікрорайону Космонавтів і в той же час передавав національну патріотичну ідею. Судячи з відгуків містян, нам разом із кращими в країні художниками-муралістами вдалося все це гармонійно поєднати», - зазначає Стрижаков.

«Мурал був не скільки складний у плані виконання, скільки в плані організації. І от завдяки Муніципальному бюро Стрижакова, команда якого забезпечила нас всім, все вдалося», - прокоментував арт-керівик студії, яка створила мурал, Богдан Козаченко.

У рамках заходу можна було не лише позмагатися за головний приз і побачити на власні очі перший міський мурал, а й безкоштовно розважитися на атракціонах та переглянути концерт.