На будiвництвi арки у Кропивницькому будiвельники випереджають робочий графiк (ФОТО)

Перегляди: 4172

Реконструкцiю проїжджої частини вулицi Ельвортi у Кропивницькому з облаштуванням другої арки планомiрно втiлюють у життя.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Будiвельники вже встановили змонтовану гофровану трубу – тiло майбутнього арочного проїзду на своє мiсце i укрiпили його основу бетоном. Сьогоднi триває заповнення простору мiж стiнами труби i залiзничним насипом пiщано-щебеневою сумiшшю, її ущiльнення i трамбування. У самiй трубi ведуть пiдготовчi роботи з облаштування там асфальтового покриття та встановлюють арматуру для залиття бетоном опорних стiнок.

Хiд та якiсть виконання робiт перевiрили мiський голова Андрiй Райкович разом iз головою обласної державної адмiнiстрацiї Сергiєм Кузьменком.

«Ми повнiстю усвiдомлюємо величезну вiдповiдальнiсть за дотримання термiнiв виконання проекту, - наголосив Андрiй Райкович. – Враховуючи, що реконструкцiя арки є спiльним нашим проектом з Укрзалiзницею, i вже 13 червня потяги мають курсувати за звичним розкладом, контроль робiт ведеться щогодинно. На сьогоднi маємо п’ятигодинне випередження графiку – це насправдi час, який має вагу золота. Я задоволений також якiстю робiт, на об’єктi працюють справжнi професiонали».