Справжній літак та солодощі: у Кропивницькому провели свято «Лелека над містом» (ФОТО)

Перегляди: 1767

У Кропивницькому на свято «Лелека над містом», яке проводила міська станція юних техніків, сьогодні, 3 червня, завітали понад три сотні учнів міських шкіл та вихованців дитсадків.

Для них у рамках проекту національно-патріотичного спрямування «Діти - творці миру!» створили низку локацій, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хлопці та дівчата робили аплікацію «Лелека - символ міста», модель пам'ятної «Фортечної зірки», театральні маски, тюльпани як візитівку дендропарку та Кропивницького, а також глиняні штампи з відбитком фортечних гармат.

Крім того, на дітей чекав «Казкодром» з віршованими казками про наше місто, весела залізниця та стендові моделі, які розповідали про Другу світову війну, показові виступи юних судномоделістів та міні-канатне містечко. У фотозонах можна було зробити світлину на пам'ять поруч із лелеками, в гостях у казкаря та на автовернісажі.

На завершення заходу малюкам зробили сюрприз - спеціально до них прилетів літак обласної організації Товариства сприяння обороні України та зробив кілька кіл над СЮТ, а господарі пригостили учасників свята морозивом.

Лара Гуріна, CBN