На Кiровоградщинi через алiменти у чоловiка заберуть будинок

Перегляди: 785

У жителя Вiльшанського району державнi виконавцi описали житловий будинок i земельну дiлянку через багатотисячний борг iз алiментiв, якi вiн не сплачував iз 2009 року.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної юстицiї.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повiдомив керiвник юстицiї Кiровоградщини Вадим Гуцул, щоб вплинути на безвiдповiдального батька не залишалось нiчого iншого, крiм опису майна, яке знаходиться у його власностi.

«Його донька Марiя не отримувала фiнансової пiдтримки впродовж десяти рокiв. За цей час накопичився борг у розмiрi 67 137 гривень. Добровiльно допомагати коштами своїй дитинi вiн не хотiв, тому доведеться позбавити його майна. Найближчим часом i земельну дiлянку, i будинок передадуть на реалiзацiю. Вирученi з аукцiону кошти спрямують на лiквiдацiю боргiв», – пояснив Вадим Гуцул.

Загалом iз початку року державнi виконавцi стягнули майже 85 млн грн алiментiв. Кошти отримали 15 548 дiтей. Упродовж кiлькох мiсяцiв нa вiдкpитi тоpги вистaвили 34 земельнi дiлянки, з них 14 успiшно pеaлiзувaли. Колишнi влaсники позбулися пpaвa нa них у зв’язку з бaгaтотисячними боpгaми перед власними дiтьми.