На Кiровоградщинi пiдприємцi постраждали вiд рейдерства

Перегляди: 859

В управлiннi юстицiї очiкують на приїзд олександрiйських пiдприємцiв Максима Корiцького, Вiталiя Рака та Юрiя Рака, якi постраждали вiд рейдерства, для надання їм правової допомоги.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної юстицiї.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спецiалiсти направили подання до Мiн’юсту про проведення камеральної перевiрки реєстрацiйних дiй державного реєстратора Первозванiвської сiльради ТалiниХарламової, яка, за словами постраждалих, була в змовi з рейдерами.

«Наразi юстицiя займається справою постраждалих олександрiйських пiдприємцiв. Їх заяву про визнання незаконними реєстрацiйних дiй, вчинених державними реєстратором Талiною Харламовою, щодо ТОВ «Пiдйом-Сервiс» i ТОВ «Пiдйомно-транспортне устаткування» уже оперативно розглянули. На її основi було пiдготовлене подання, яке направили на розгляд до Мiн’юсту. При цьому за допомогою вони звернулись тiльки до нас, а ось можливiстю розглянути ситуацiю на засiданнi оперативного антирейдерського штабу не скористались», – зауважив керiвник юстицiї Кiровоградщини Вадим Гуцул.

Як повiдомили самi постраждалi тижневику Олександрiйський тиждень, державний реєстратор Талiна Харламова виключила їх зi складу засновникiв i внесла змiни до керiвного складу пiдприємств.

«Також були змiненi юридичнi адреси пiдприємств. Тепер мiсця знаходження юридичних осiб рахуються у Києвi. Як зазначають у своїй заявi скаржники, усi реєстрацiйнi дiї були здiйсненi нiбито за заявами одного з пiдприємцiв – Максима Корiцького. Однак, на час перереєстрацiї чоловiк перебував у вiдрядженнi за межами Кiровоградщини й фiзично не мiг подати документи для здiйснення вiдповiдних реєстрацiйних дiй, а також нiкого не уповноважував їх вчиняти вiд свого iменi», – додав заступник керiвника з питань державної реєстрацiї Олег Потьомкiн.