У Кропивницькому неповнолiтнi інсценізували викрадення людини

Перегляди: 774

До вiддiлу полiцiї надiйшло повiдомлення про те, що на однiй iз зупинок громадського транспорту обласного центру невiдомi особи затягнули до автомобiля дiвчину й поїхали у невiдомому напрямку.

Про це CBN поiнформували в ГУ НП в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За допомогою камер вiдеоспостереження, якi встановили у мiстi, працiвникам полiцiї вдалося оперативно встановити номер транспортного засобу правопорушникiв та з’ясувати обставини пригоди.

Один повнолiтнiй кропивничанин та кiлька неповнолiтнiх влаштували «соцiальний експеримент» й знiмали вiдеоролик, маючи на метi перевiрити, якою буде реакцiя перехожих на проблему викрадення людини.

Стосовно 18-рiчного мiсцевого жителя склали адмiнпротокол за ст. 173 (дрiбне хулiганство) та батькiв неповнолiтнiх – за ст. 184 (невиконання батьками, або особами, що їх замiнюють, обов’язкiв щодо виховання дiтей) КУпАП.

Водiя, який перебував за кермом автомобiля, притягнули до адмiнвiдповiдальностi за ст. 122 КУпАП за порушення правил дорожнього руху.