Водія, який збив двох закоханих на Кіровоградщині, продовжать тримати під вартою

Перегляди: 812

Колегiя суддiв Кропивницького апеляцiйного суду залишила без задоволення апеляцiйну скаргу сторони захисту водiя, який скоїв смертельну ДТП у Вiльшанському районi.

Про це CBN поiнформували в прес-службi Кропивницького апеляцiйного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суд залишив без змiн ухвалу слiдчого суддi, якою до пiдозрюваного обрали запобiжний захiд у виглядi тримання пiд вартою.

Чоловiка пiдозрюють у тому, що вiн, керуючи автомобiлем у станi алкогольного сп’янiння, порушив правила дорожнього руху та спричинив ДТП, в результатi якої загинули неповнолiтнi хлопець та дiвчина.

Сторона захисту пiдозрюваного просила замiсть тримання пiд вартою обрати чоловiковi домашнiй арешт, вказуючи на повне визнання ним вини та щиросердне каяття.

Прокурор зазначив, що ухвала слiдчого суддi є законною i обґрунтованою, адже пiдозрюваний проживає в однiй мiсцевостi з потерпiлими та свiдками, а отже в разi перебування пiд домашнiм арештом матиме можливiсть впливати на потерпiлих та свiдкiв та переховуватися вiд слiдства.

Пiдозрюваного триматимуть пiд вартою до 20 липня 2019 року.

Нагадаємо, 21 травня працівник рятувальної служби напідпитку збив двох підлітків у Вільшанському районі.

18-річний хлопець-сирота і його 16-річна дівчина від отриманих травм померли в лікарні. Вони кохали одне одного, тож поховали пару разом.