Голова Кіровоградської ОДА прокоментував урядове подання про своє звільнення

Перегляди: 1980

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час робочої поїздки в обласну лікарню прокоментував подання уряду на його звільнення сьогодні, 6 червня, повідомляє кореспондент CBN.

Він зауважив, що на посаду його призначав п’ятий президент України Петро Порошенко на термін дії своїх повноважень. Відтак зі зміною глави держави відбувається зміна керівників обласних державних адміністрацій.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Регламент зміни влади в областях передбачає, що уряд має погодити подання на звільнення і на призначення, а президент України має прийняти рішення і підписати указ стосовно як звільнення, так і призначення нового керівника області», – наголосив Сергій Кузьменко.

Зараз він чекає на призначення свого наступника.

«Очікую від президента Володимира Зеленського, що він найближчим часом визначиться зі своїм представником на Кіровоградщині і я матиму можливість потиснути руку новопризначеному голові облдержадміністрації. А до того часу я продовжую працювати головою ОДА і виконую ті завдання, які є на 2019 рік», – прокоментував Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, учора, 5 червня, уряд підготував президенту подання на звільнення тринадцятьох голів обладміністрацій, серед яких і очільник Кіровоградської.

Головою облдержадміністрації Петро Порошенко призначив Серія Кузьменка 16 вересня 2014 року.