Кропивницький апеляцiйний суд вiдмовив нардепу Березкiну в скасуваннi штрафу

Перегляди: 736

Кропивницький апеляцiйний суд завершив розгляд апеляцiйної скарги на постанову районного суду у справi про адмiнiстративне правопорушення народного депутата Станiслава Березкiна.

Про це CBN поiнформували в прес-службi Кропивницького апеляцiйного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Райсуд визнав Березкiна винним у керуваннi автомобiлем у станi алкогольного сп'янiння та зобов’язав сплатити штраф у розмiрi 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рiк.

В апеляцiйнiй скарзi порушник просив скасувати постанову як незаконну та необґрунтовану, а провадження у справi закрити за вiдсутностi у його дiях складу адмiнiстративного правопорушення. Березкiн стверджує, що автомобiлем керував не вiн.

У ходi апеляцiйного розгляду переглянули вiдео з бодi-камер патрульних полiцейських, допитали у якостi свiдкiв водiя та охоронцiв нардепа.

У результатi суд постановив апеляцiйну скаргу залишити без задоволення, а постанову районного суду про притягнення до адмiнiстративної вiдповiдальностi залишити без змiн.