На Кіровоградщині триває призов до строкової служби

Перегляди: 1246

На Кіровоградщині триває призов громадян на строкову військову службу. Лави Збройних Сил України та інших військових формувань під час призовної кампанії «Весна-2019» поповнять близько 800 юнаків з Кровоградщини, передає кореспондент CBN.

«Уже майже 600 юнаків одягнули солдатські однострої. Робота ведеться планово – оповіщення призовників, прибуття їх на дільниці, збірні пункти та відправки до війська. На сьогоднішній день багато призовників приходять до районних військових комісаріатів, не чекаючи повістки. Відповідно до Указу президента призов стає обов’язковим з 20 років, але в нас є випадки, коли виявляють бажання 18-19 річні юнаки. Такі потрапляють в армію після власноруч написаної згоди. Жодного примусу в цьому питанні бути не може. А ще щомісячно в нашій області приблизно сотня чоловіків призовного віку виявляють бажання підписати контракти з ЗСУ», – зазначив заступник військового комісара Кіровоградського ОВК Андрій Лисенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua