Бобринецькі футболісти здобули путівку на всеукраїнський фінал «Шкіряного м'яча» (ФОТО)

Перегляди: 1436

Зональний турнір всеукраїнських футбольних змагань на призи клубу «Шкіряний м'яч» серед юнаків старшої вікової групи 2005 року народження відбувся сьогодні, 7 червня, у Бобринці, повідомляє кореспондент CBN.

На обласній стадії турніру бобринчани вже створили справжню сенсацію, випередивши визнаних фаворитів із Олександрії та Кропивницького. Але на досягнутому не зупинилися. Тим більше, що право провести зональний турнір, де визначався володар єдиної путівки до всеукраїнського фіналу, надали саме Бобринцю. І господарі не тільки відмінно впоралися з організаційними питаннями, але й досягли історичного успіху.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, у цих змаганнях беруть участь учні загальноосвітніх шкіл. Бобринець представляли школярі ЗОШ-2, а їх суперниками були футболісти із ЗОШ-2 м. Ватутіне Черкаської області та міського колегіуму з Коростеня Житомирської області.

Окрім самих футбольних баталій, за форматом сім польових гравців і воротар, також проводилися конкурси з елементів футбольної техніки: жонглювання, ударам на влучність та дальність. І найбільше усіх - 365 разів футбольним м'ячем жонглював бобринчанин Артем Подолинський.

Безпосередньо в футбольних поєдинках господарі розгромили ватутінців - 4:0 та розійшлися миром із суперниками з Коростеня - 1:1. Але команда з Житомирської області, яка здолала ватутінців - 7:1, порушила регламент, залучивши до свого складу гравців Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Тож останній матч для наших земляків не мав турнірного значення. Адже путівку до всеукраїнського фіналу здобули саме в протистоянні із представниками Черкаської області. Вперше в історії юнацького футболу Кіровоградщини юні футболісти із районного центру будуть виступати в фінальному турнірі змагань «Шкіряний м'яч», який відбудеться в серпні в Миргороді Полтавської області.