Чоловіка, який жорстоко побив дівчину в Кропивницькому, досі не покарали

Перегляди: 1280

Чоловіка, який 1 травня через зауваження побив 22-річну кропивничанку Наталію Білявську, досі не покарали.

Про це постраждала повідомила кореспонденту CBN і зауважила, що побоюється того, що нападник так і не понесе відповідальності.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Того дня у центрі міста дівчина стала свідком сварки між парою і зробила чоловікові зауваження через некоректну поведінку. За це отримала тілесні ушкодження.

П’яний чоловік ударив дівчину кулаком. Падаючи, вона вдарилася головою об стіну, а потім об землю. Постраждалу госпіталізували з тяжкими травмами голови.

За її словами, спочатку провадження відкрили за статтею 121 ККУ (тяжкі тілесні ушкодження), але нині провадження хочуть перекваліфікувати.

«Відкрили справу за статтею 121 (тяжкі тілесні), але їх адвокат хоче перекваліфікації. Він хоче, щоб була стаття за хуліганство», – каже дівчина.

Нині потерпілу виписали з лікарні, але вона продовжує лікування амбулаторно. У результаті конфлікту молода мама оглухла на одне вухо – лопнула барабанна перетинка, в голові утворилася гематома тощо.

«Я дізналася, що вони з доволі багатої сім’ї, боюся, щоб за допомогою грошей вони не вирішили все на свою користь», – додала потерпіла.

В поліції запевняють – слідство триває, необхідні слідчі дії проводять.

«Досудове розслідування триває. Працівники поліції проводять всі необхідні дії», – прокоментувала речниця ГУ НП в області Віталіна Бевзенко.

Нагадаємо, у Кропивницькому дівчину жорстоко побили через зауваження.