На Кiровоградщинi колишнiй керiвник райавтодору привласнив майна майже на 300 тисяч

Перегляди: 754

Новоукраїнська мiсцева прокуратура здiйснює процесуальне керiвництво у кримiнальному провадженнi за фактом привласнення та заволодiння чужим майном, вчиненого шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Про це CBN поiнформували в прес-службi прокуратури областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Колишнiй начальник фiлiї «Новоукраїнський райавтодор» ДП «Кiровоградський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобiльнi дороги України», зловживаючи своїм службовим становищем, користуючись доступом до майна та товарно-матерiальних цiнностей, надавав вказiвки пiдлеглим працiвникам щодо перемiщення належного фiлiї майна, створював удаванiсть його використання у службових цiлях. Чоловiк привласнив належне автодору майно на загальну суму 269 тис. грн.

Наразi йому повiдомили про пiдозру у скоєннi кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст 191 Кримiнaльного кодексу.

За скоєне йому загрожує вiд п’яти до восьми рокiв позбавлення волi з позбавленням права обiймати певнi посади чи займатися певною дiяльнiстю на строк до трьох рокiв.

Триває досудове розслiдування.