На Кiровоградщинi зареєстрували 12 кримiнальних проваджень за фактами злочинiв, скоєних iноземцями

Перегляди: 582

У рамках операцiї «Мiгрант» на Кiровоградщинi полiцейськi склали понад 200 адмiнпротоколiв стосовно iноземцiв та осiб без громадянства.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ГУ НП в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вiдпрацювання проводили з 16 березня по 31 травня поточного року. До заходiв у середньому за добу залучали понад 250 полiцейських.

Загалом працiвники полiцiї склали 211 адмiнпротоколiв стосовно iноземцiв та осiб без громадянства, з них чотири – за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у станi сп’янiння) та п’ять – за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху).

Iз початку проведення заходiв до Державної мiграцiйної служби в областi направили 26 подань про примусове повернення iноземцiв та осiб без громадянства в країну походження, з них 20 – задовольнили.

Також направили п’ять подань про заборону в’їзду iноземцям та особам без громадянства в Україну, з них чотири – задовольнили.

Прийняли одне рiшення стосовно iноземцiв, якi звiльняються з мiсць позбавлення волi, про примусове видворення.

У рамках проведення заходiв на територiї областi зареєстрували 12 кримiнальних проваджень за фактами злочинiв, скоєних за участю iноземцiв.

17 особам iноземного походження повiдомили пiдозру у вчиненнi кримiнальних правопорушень, серед яких – крадiжки, завдання тiлесних ушкоджень, пiдроблення документiв та iншi.

До суду направили 17 кримiнальних проваджень за фактами злочинiв, скоєних iноземцями.