Олімпійський день у Кропивницькому відзначили масовим забігом (ФОТО)

Перегляди: 1261

Сьогодні, 7 червня, у Кропивницькому відбувся Олімпійський день, який за традицією в усьому світі проводять до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року).

Свято спорту в обласному центрі розпочалося з руханки на стадіоні «Зірка», повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У руханці взяли участь вихованці усіх спортивних шкіл міста, учні загальноосвітніх шкіл, студенти коледжів та ліцеїв, а також кропивничани, для яких спорт та фізкультура є частиною життя.

Потім 960 учасників заходу пробігли вулицями Шевченка, Великою Перспективною та завершили забіг на площі Героїв Майдану.

Учасників свята зустрічали видатні спортсмени області Олександр Симоненко, Катерина Шумейко, Дмитро Яковенко, Олег Дорощук, Геннадій Здітовецький, Ярослав Ткач, Микола Побережець.

Усі бігуни отримали сертифікати за підписом члена виконкому МОК, президента НОК України Сергія Бубки. Наймолодші учасники Ніна Саласенко, якій немає ще й року, та чотирирічна Марія Беркут, а також сім'ї, які взяли участь у забігу, отримали пам'ятні призи.