У Кропивницькому обрали найкращого лiкаря 2019 року (ФОТО)

Перегляди: 1928

Сьогоднi, 7 червня, у примiщеннi обласного академiчного театру iм. М.Л. Кропивницького до Дня медичного працiвника вiдбувся фiнал конкурсу «Сiмейний лiкар року», повiдомляє кореспондент CBN.

Конкурс органiзувало управлiння охорони здоров’я мiської ради Кропивницького та обласна органiзацiя профспiлки працiвникiв охорони здоров'я.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Конкурс проходив у три етапи:

I етап - фаховi змагання у комунальних некомерцiйних пiдприємствах первинної ланки (вiдбiрковi);

II етап – on-line голосування;

III етап - мiський конкурс професiйної майстерностi.

На третьому етапi лiкарi показували свою вiзитiвку, проходили тестування та демонстрували практичнi навички.

«Тут конкурсанти проявлять свої професiйнi навички. Також все це вони можуть показати i на практицi. Будуть практичнi конкурси на серцево-легеневу реанiмацiю, навички по дiагностицi та теоретичнi знання», – зазначила начальник управлiння охорони здоров’я мiської ради Оксана Макарук.

Загалом у конкурсi змагалися п’ять учасникiв. Усi вони - сiмейнi лiкарi. Перемогу здобув лікар загальної практики-сімейний лікар комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Вадим Голованов.

«Сiмейний лiкар – це той лiкар, який перший зустрiчається iз пацiєнтом, але я не хочу подiляти лiкарiв на окремих спецiалiстiв. Ми працюємо як єдиний медичний простiр i як єдина медична спiльнота», – зазначив член журi Костянтин Яринiч.