«Укрзалiзниця» перевiрила хiд i якiсть будiвництва арки в Кропивницькому (ФОТО)

Перегляди: 2113

Головний iнженер Одеської залiзницi Павло Чекалов задоволений якiстю робiт та темпами будiвництва арки у залiзничному насипi по вулицi Ельвортi у Кропивницькому.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Графiки виконання робiт витримуються i 15 червня, як ми i планували, залiзничне сполучення по станцiї Кропивницький буде вiдновлене», - вiдзначив Павло Чекалов.

Роботи над засипанням пiщано-щебеневою сумiшшю гофрометалевої труби тiла майбутньої арки продовжують. Особливо ретельно контролюють процес ущiльнення ґрунту. Кожної години спецiалiсти львiвської сертифiкованої лабораторiї виконують дослiдження щiльностi сумiшi i, як показують результати аналiзiв, вона є навiть вищою за проектну – 95%-98%.

«Бригади будiвельникiв вкладаються у затверджений стислий графiк, - наголосив заступник мiського голови Олександр Мосiн. – Але пiсля завершення монтажу тунелю i вiдновлення руху потягiв, на нас чекають не менш складнi завдання. Спецiалiсти Кропивницького ВКГ вже завершують у цьому мiсцi замiну трубопроводiв водопостачання, пiсля цього настане черга реконструкцiї каналiзацiйного колектора i лише потiм ми будемо облаштовувати нове асфальтове покриття дороги по вулицi Ельвортi i капiтально ремонтувати його по iнших вулицях цiєї транспортної магiстралi».