З початку року ПриватБанк профiнансував аграрiїв Кiровоградщини на 60 мiльйонiв

Перегляди: 657

ПриватБанк активно фiнансує аграрiїв Кiровоградщини, якi оновлюють парк сiльгосптехнiки.

Про це CBN повiдомили в прес-службi ПриватБанку у Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фiнустанова пропонує не лише широкий спектр програм, але й можливiсть здешевити кредитування за рахунок державних програм компенсацiй. Пiдприємцi можуть отримати кредит лише вiд 1% рiчних. Програми компенсацiй вартостi технiки дiють при купiвлi як за власнi кошти, так i за рахунок кредитiв. За придбання сiльгосптехнiки українського виробництва можна отримати компенсацiю 25%.

Фермерськi господарства з рiчною виручкою до 20 млн грн мають можливiсть отримати кредит з вiдсотковою ставкою вiд 1% рiчних на будь-яку сiльськогосподарську технiку - вiтчизняного чи iмпортного виробництва. Фiнансування можна отримати на термiн до 36 мiсяцiв, на суму до дев’яти млн грн. Для таких фермерських господарств доступна додаткова державна компенсацiя вартостi технiки вiтчизняного виробника - ще плюс 15%, тобто загальний розмiр державної компенсацiї складає 40%.

Покращуючи умови кредитування, ПриватБанк знизив перший внесок на отримання кредиту на сiльськогосподарську технiку. Вiдтепер, аби отримати кредит досить внести вiд 10% авансу на придбання вiтчизняної або вiд 30% - iмпортної технiки.

З початку року ПриватБанк профiнансував аграрiїв Кiровоградщини на 60 млн грн, ставши лiдером фiнансової пiдтримки аграрiїв в регiонi.