Оновлений склад Громадської ради при Кіровоградській ОДА розпочав роботу

Перегляди: 1177

В облдержадмiнiстрацiї вiдбулася прес-конференцiя екс-голови Громадської ради при Кiровоградськiй ОДА Олександра Гавриленка та новообраного голови ради Тiграна Хачатряна.

Про це CBN поiнформували в ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Громадськi активiсти поiнформували про пiдсумки та прiоритетнi напрямки роботи.

Громадська рада при Кiровоградськiй ОДА дiє майже 20 рокiв, об’єднуючи громадськi органiзацiї для вирiшення конкретних питань, контролю та монiторингу дiяльностi влади.

За словами Олександра Гавриленка, який був головою ради попереднi чотири роки – протягом двох каденцiй, останнiм часом вдалося досягти мети: налагодили взаємодiю iз структурними пiдроздiлами ОДА, пропозицiї ради врахували при формуваннi програми соцiально-економiчного розвитку Кiровоградщини та iнших проектiв, а також вирiшили чимало галузевих проблем i провели низку заходiв.

Громадська рада налагодила зв’язки iз громадськими радами центральних органiв влади та увiйшла в координацiйну раду при КМУ. Минулого року також провели об’єднавчий форум усiх громадських органiзацiй областi.

Новий склад Громадської ради при ОДА – це 35 громадських активiстiв, бiльшiсть з яких є новими обличчями.

Тiгран Хачатрян, який очолив оновлену раду, зауважив, що пiдтримуватиме починання попередньої каденцiї. За його словами, основне завдання – «не критикувати, а допомагати владi у вирiшеннi важливих проблем». У планах вибудувати у Громадськiй радi не вертикальну, а горизонтальну структуру, де всi члени ради будуть активно долучатися до роботи та iнiцiювати вирiшення питань. Серед конкретних планiв – посилення спiвпрацi з молодiжними органiзацiями, проведення низки заходiв, зокрема, масштабного форуму, пiд час якого пiдпишуть меморандум про спiвпрацю за рiзними напрямами з громадськими органiзацiями областi.