У Кропивницькому проведуть розслідування через неякісний ремонт доріг

Перегляди: 900

У Кропивницькому міський голова Андрій Райкович обурився неякісним і повільним ремонтом доріг і назвав такі дії саботажем.

Він доручив відділу з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами провести службове розслідування, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я не задоволений виконанням ремонту доріг. І громада теж. Ми купили спеціальний автомобіль для ремонту доріг. В усіх містах вони працюють, але не в нашому», - обурився міський голова Андрій Райкович.

Його заступник Олександр Вергун повідомив, що машина не працює через відсутність бітумної емульсії, оскільки тимчасово не працює постачальник.

Міський голова назвав такі дії саботажем і доручив провести службове розслідування.

«Чому підприємство не перевірили перед тим, як заключати договір? Це саботаж! Підрив авторитету міської ради. Я не вірю у збіг обставин. Провести службове розслідування. Купили нові автобуси, тролейбуси, але їздимо по розбитих дорогах», - наголосив Андрій Райкович.