У Кропивницькому відбулася зустріч керівництва міста з польською делегацією

Перегляди: 1077

У Кропивницькому відбулася зустріч керівництва міста з делегацією консульського відділу Посольства Республіки Польща, повідомляє кореспондент CBN.

Міський голова Андрій Райкович висловив сподівання на активізацію співпраці. Адже ще десять років тому Кіровоград і Вроцлав обмінялися делегаціями, але на цьому спілкування припинилося. Він розповів гостям про успіхи самоврядування та розбудову міста.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Очільник міста запросив представників Польщі відвідати Кропивницький у День міста, а підприємців - міжнародну агропромислову виставку АгроЕкспо.

Консул Посольства Дорота Дмуховська подякувала за можливість відвідати Кропивницький.

«Я не вперше в місті і бачу, що багато мінилося. Це дуже приємно», - зазначила вона.

Вона подякувала за підтримку польської громади у Кропивницькому та зазначила важливість фестивалю академічної музики імені Кароля Шимановського, який проводять вже 16 років.

Вона запропонувала написати листа на ім’я посла з конкретними пропозиціями, аби підприємцям Кропивницького було легше знайти партнерів. Також Дорота Дмуховська поцікавилася планами міської влади щодо будівництва музею музичної культури імені Шимановського. Андрій Райкович запевнив, що робота в цьому напрямку триває.