Молоді і з досвідом. Хто увійшов до команди Гройсмана?

Перегляди: 1041

Лідер партії «Українська стратегія Гройсмана»Володимир Гройсман представив першу десятку тих, із ким піде на позачергові парламентські вибори. Ставку зробив на молодих та прогресивних людей, з якими тривалий час працював у Кабміні. Це ті професіонали, які довели, щопрацюють на результат і готові й надалі впроваджувати якісні зміни у життя українців.

«Люди хочуть від політиків результату. Люди серцем і розумом мають відчути, на що ми здатні. А ми реально здатні змінювати країну на краще. Усе, що ми обіцяємо у своїй програмі, ми зможемо зробити. Наголошую, я іду в Раду не знову, а вперше - вперше з командою, яку я сформував», - заявив Володимир Гройсман в ефірі телеканалу «Україна».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Гройсмана, до його команди увійшли молоді люди, які вже мають успішні результати своєї діяльності у сферах освіти, медицини, культури, економіки, фінансів, юстиції та врядування.

«Я сформував таку команду, команду не просто політиків, які можуть розповідати як і що має відбуватися, а команду тих людей, які глибоко розуміють, в чому є проблеми держави, як їх потрібно швидко вирішувати, команду яка здатна приймати рішення і здатна їх втілювати в життя», - наголосив лідер партії «Українська стратегія Гройсмана».

Очолює десятку партії «Українська стратегія Гройсмана» чинний прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Політик є наймолодшим міським головою, спікером Верховної Ради такерівником Уряду в історії України.На всіх трьох посадах рівень довіри був високим. За його Прем’єрства розпочалося масштабне будівництво доріг в країні, стартували процес децентралізації, якісні реформи в медицині та освіті.

До списку увійшли:

Перша жінка – міністр освіти за часів незалежної УкраїниЛілія Гриневич.Під час її перебування на посаді в Україні почалася масштабна реформа освіти.

«Освітня реформа - це марафон на десятиліття. Одна слабинка на цьому шляху - і вся праця десятків людей буде знівельована. Тому потрібні вартові змін. Ми не маємо права відступити назад. І тому я сьогодні тут, з цією командою», - зазначає Лілія Гриневич.

 Міністр культури України – Євген Нищук, який відроджує українське кіно, розвиває сучасну українську книжку, просуває культуру, мистецтво, традиції України у світі.

Міністр Кабінету Міністрів України - Олександр Саєнко. Є ідеологом і лідером реформи державної служби, приватизації та введення принципів корпоративного управління на держпідприємствах.

Міністр юстиції України - Павло Петренко. Розбудовує мережу центрів безоплатної правової допомоги громадянам. Ініціював відкриття і створення нових реєстрів даних: онлайн оформлення документів, укладання шлюбу тощо.

Співавтор змін до Бюджетного та Податкового кодексів, які збільшили фінансову спроможність і самостійність громад Сергій Марченко. В реформуванні медицини розробляв систему «гроші ходять за пацієнтом» і оплату медичної послуги, а не лікарняних стін чи ліжок.

Секретар Вінницької міськради Павло Яблонський, який відповідатиме за питання децентралізації та народний депутат України Віктор Єленський, який є одним з найбільш ефективних парламентарів з усіх працюючих у Верховній Раді.

Також, в команду Гройсмана увійшли люди, які доклали чимало зусиль для захисту України та її громадян. Це народний депутат України Андрій Тетерук, який добровольцем пішов на фронт і став командиром батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець». А також перший заступник міністра інформаційної політики, кримська татарка Еміне Джапарова,яка представляє та виборює позиції України та інтереси українського і кримськотатарського народу на міжнародній арені.

«26 лютого цього року, до Дня опору Криму російській окупації коли ми проводили "Кримській форум", Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав наче дуже прості і дуже очевидні слова: "Крим був, є і буде українським". Ніхто з вас у цьому не сумнівається, але я точно знаю, що для того, щоб це було дійсністю, ми всі маємо щодня багато працювати. І я вважаю, що саме "Українська стратегія Гройсмана" і формула цієї політичної сили містить відповіді на те, аби це стало дійсністю.»,- наголосила Еміне Джапарова.

Гройсман запевнив, його команда має чітку стратегію. І вона направлена на те, щоб кожен український вчитель, лікар, кваліфікований працівник, підприємець, фермер відчув себе представником середнього класу.

«Передати повноваження і ресурси на місця та створити в Україні справжній середній клас – вважаю це є запорукою успіху України. Ми точно знаємо, як потрібно робити ці зміни. Ми знаємо, що таке відповідальна політика. Я хочу стати спільно зі своєю командою успіхом українців. Нашим спільним успіхом. Я переконаний, що людям, які висловлять нам вотум довіри, не буде соромно за нашу роботу», - зазначив Володимир Гройсман.