Кропивничани зробили переможний дубль на легкоатлетичному «Гран-прі»

Перегляди: 1034

У Кропивницькому, на стадіоні «Зірка», відбувся другий етап «Гран-прі» з легкої атлетики, повідомляє кореспондент CBN.

За призові місця на стадіоні «Зірка» боролися 158 легкоатлетів із 18 областей України, міста Київ та Білорусі. Більшість спортсменів показали персональні рекорди, або свої найкращі результати цього сезону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед кропивничан потрібно відзначити подвійний успіх стрибунів у висоту. Перше та друге місце посіли підопічні Геннадія Здітовецького Дмитро Яковенко та Олег Дорощук. Учасник Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко вперше після серйозного ушкодження показав, що поступово виходить на рівень, який дозволяв тричі вигравати чемпіонат України й здобувати путівки на чемпіонат світу та Олімпійські ігри.

Досвідчений спортсмен впевнено подолав 223 см і виграв змагання. Друге місце посів бронзовий призер юнацької Олімпіади Олег Дорощук, який повторив особистий рекорд, подолавши 215 см. Штурмував Олег 220 сам й був дуже близький до оновлення особистого досягнення в третій спробі, але цього разу трохи не пощастило.