Нова арка у Кропивницькому пройшла першi випробування вантажним потягом (ФОТО)

Перегляди: 2052

Об’єкт «Арка» у залiзничному насипi по вулицi Ельвортi у Кропивницькому пройшов першi випробування вантажними потягами.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Залiзничники прийняли естафету вiд дорожникiв i поклали залiзничну колiю у двох напрямках. Тож ешелони вже курсують над новозведеною аркою. У цей час будiвельники завершили монтаж гофрованої труби i приєднали другу частину тунелю. Загальна його протяжнiсть склала 34 метри.

Тепер справа за спецiалiстами львiвської лабораторiї НВП «Трiада». Вони здiйснювали розрахунки арки, супроводжували її встановлення i тепер завершальний етап – випробування. Сьогоднi фахiвцi встановлять датчики на конструкцiю i будуть знiмати показання в момент статичного i динамiчного навантаження локомотивом i вагонами.

Попереду - зведення порталiв, якi стануть обличчям нової арки з двох сторiн, облаштування вiдходiв вiд конструкцiї арки, елементiв благоустрою та вiдновлення дорожнього покриття. Темпи робiт багато в чому залежать вiд Кропивницького ВКГ, яке перед асфальтуванням має здiйснити замiну каналiзацiйного колектору по вулицi Ельвортi.